Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från IDGs nyhetssajter.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
  • TechWorldFör it-avdelningar, it-chefer och it-proffs.
  • Topp100Sveriges bästa sajter och nättjänster.
Stäng
Sök

Molnsäkerhet som du kan se, hantera och lita på

Molnsäkerhet som du kan se, hantera och lita på
De senaste åren av digital transformation och organisationers resor till molnet har förändrat traditionella IT-miljöer. Det går att nyttja molnets alla fördelar och göra framsteg, men resulterar ofta i stora säkerhetsbrister. Att upptäcka hot efter att de redan har kommit in i ett nätverk kan innebära att det är för sent för att undvika skador. I en tid av riktade och avancerade cyberattacker är ett förebyggande skydd ett måste. Det är helt avgörande för en organisations fortsatta tillväxt och långsiktiga förtroende för sin molnsäkerhetsarkitektur. Många företag lyckas inte implementera säkerhet som de kan se, hantera och lita på. Det kan innebära att man behöver ompröva och anpassa molnsäkerheten, minska komplexiteten, maximera synligheten och automatisera efterlevnaden.

Detta white paper ger dig som CISOs robusta insikter om hur du kan uppnå ett optimalt förebyggande molnskydd och skapa bästa möjliga molnsäkerhetsställning för ditt företag
Språk: English Format: PDF Filstorlek: 2,1 MB Publicerat: 2020-09-01
För att få tillgång till detta, vänligen ange dina kontaktuppgifter nedan

OBS! En länk till detta dokument kommer att skickas till den angivna e-postadressen.

Jag har läst och samtycker till IDG Sverige personuppgiftspolicy, som redovisar hur mina personuppgifter kan komma att insamlas, lagras, behandlas och delas med tredje part. IDG Sverige och anknutna projekt får samla in, lagra och behandla mina personuppgifter i syfte att ge mig tillgång till material som jag efterfrågar eller för att ge mig tillgång till efterfrågade tjänster, däribland registrering för och deltagande i event, och även för att jag ska kunna ta emot erbjudanden för liknande material eller tjänster genom direktmarknadsföring, inbegripet e-post, direktmarknadsföring genom telefon och SMS/textmeddelanden. Check Point får, i sin egenskap av sponsor för material och tjänster, också använda mina personuppgifter för att ta kontakt med mig för sådana syften som anges här ovanför. Mina personuppgifter kommer att överföras till tredje länder enbart om de länderna har en godtagbar nivå av dataskydd eller andra åtgärder för skydd av mina personuppgifter. Mitt samtycke kan dras tillbaka när som helst i framtiden genom att jag ändrar mina kontoinställningar Preferenser.
Jag godkänner ovanstående

Jag vill att mina uppgifter automatiskt fylls i vid nästa besök.

Obligatoriska fält markerade med *
 
SENASTE
Du har nått slutet av sidan.

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig: Dario Nazemson | Om cookies, personuppgifter & copyright
Magnus Ladulåsgatan 65, 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 | Copyright © 2018 International Data Group