Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från sajterna i vårt nätverk.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
Stäng
Sök
Whitepapers från Dell Technologies / Intel
Dell Technologies / Intel
 
UTVALDA WHITEPAPERS
Imagine… att det inte finns plattformar

Dell Technologies / Intel 2020-09-11

Imagine… att det inte finns plattformar
Tänk om det inte fanns Mac och PC, mobiltelefoner och surfplattor, bärbart och mobilt. Vad enkelt det skulle vara att sköta IT-system. Samma verktyg och resurser för alla. Samma säkerhet. Tänk i stället att Mac och PC, mobiltelefoner och surfplattor, bärbart och mobilt finns – men inte spelar någon roll. Alla kan sköta jobbet var och när som helst – med vad som helst. Läs om hur du planerar vägen till unified workspace – enhetlig arbetsplats – i detta whitepaper från Dell.
Datacentrets nya roll

Dell Technologies / Intel 2021-08-25

Datacentrets nya roll
En liten minoritet av små- och medelstora företag kör fortfarande allt i huset. Men även den stora majoriteten som köpt in sig i molnet bör behålla sina servrar. Det skriver Dell i detta whitepaper. Molntekniken har kommit för att stanna, men ofta är ett privat moln den bästa – och kanske billigaste – lösningen.
Kompletta säkerhetslösningar för medelstora bolag

Dell Technologies / Intel 2020-02-11

Kompletta säkerhetslösningar för medelstora bolag
På Dell Technologies vet vi att du behöver lösningar som är enkla att ställa in, hantera och upprätthålla. Dagens arbetskultur och medarbetarnas arbetssätt förändras. Vi förstår din organisations behov när det gäller technologi, affärsprioriteringar och önskade resultat. I detta webinar går vi igenom hur du kan säkra ditt företag med våra säkra och pålitliga enheter, infrastruktur och data.
Mellanstora företag tror inte på attacker

Dell Technologies / Intel 2021-03-15

Mellanstora företag tror inte på attacker
De brukar ha fel. Skadeprogram är redan på plats. Effekterna är smygande. Angripare använder AI för att utnyttja sårbarheter. Om några år har de kvantdatorer. Samtidigt är det omöjligt att bygga murar runt IT-system med molntjänster, mobila enheter, jobb hemifrån, IoT. Här presenterar Dell en lösning: bygg in cybersäkerhet i systemens innersta kärna.
Bara mjukvara säkrar datacentret

Dell Technologies / Intel 2021-03-03

Bara mjukvara säkrar datacentret
Här får du svart på vitt om vinsten med hyperkonvergerad infrastruktur (HCI) – mjukvara ersätter specialiserad hårdvara. Allt går på vanliga servrar. Resultat: mindre nertid, högre säkerhet, lägre kostnader. Här redovisar Dell och Intel en undersökning som bland annat visar att HCI sparar 12,3 personaltimmar per vecka.
Bäst inte dyrast i datalagring

Dell Technologies / Intel 2020-06-18

Bäst inte dyrast i datalagring
Omvandlingen av IT-system ställer allt hårdare krav på datalagringen. Avancerad analys, transaktionshantering, edge computing kräver minimal och förutsägbar latens och skalbarhet. De billigaste lagringsservrarna har inte vad som krävs. De dyraste är – för dyra. Och onödiga. Här gör Dell en ingående analys av vad lagringsservrar bör klara. Slutsats: satsa på mellanprisklassen.
Allt du behöver är bildskärm…

Dell Technologies / Intel 2020-06-18

Allt du behöver är bildskärm…
… eller något med bildskärm. Medarbetare jobbar ute, inne och hemma, och de kan växla mellan dator, surfplatta och mobiltelefon. Men för sitt arbete behöver de samma applikationer och samma data. Och – inte minst – samma IT-säkerhet. Här beskriver Dell hur den integrerade arbetsmiljön fungerar – allt följer med användaren.
De medelstora företagens IT-utmaning

Dell Technologies / Intel 2019-11-14

De medelstora företagens IT-utmaning
Medelstora företag vill inte alltid bli stora företag – men de vill överleva och göra goda affärer. IT är en nödvändighet, men ett medelstort företag måste vända på slantarna. Dell har gjort en undersökning med 1500 svarande i företag med 100–499 anställda i tolv länder, inklusive Sverige. I den kan du läsa hur dessa företag ser på sitt behov av IT och IT-kompetens – kanske den största utmaningen för svenska företag.
Ta ner molnet på jorden

Dell Technologies / Intel 2021-01-19

Ta ner molnet på jorden
Bara för att ett företag väljer molntjänster får inte den egna infrastrukturen lämnas orörd. Ofta är det ju skyddsvärda och tidskänsliga processer som man vill köra i egen regi. Här presenterar Dell siffror som visar hur en hyperkonvergerad infrastruktur, HCI, gör att affärsprocesser slutförs avsevärt snabbare samtidigt som det minskar komplexiteten i anslutningen till molntjänsterna – som ju ofta är fler än en.

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig: Dario Nazemson | Om cookies, personuppgifter & copyright
Magnus Ladulåsgatan 65, 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 | Copyright © 2018 International Data Group