Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från sajterna i vårt nätverk.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
Stäng
Sök

Transformerar nätverk för moln-eran med SD-wan

Transformerar nätverk för moln-eran med SD-wan
SD_WAN ger transformationsfördelar, så att du kan anpassa, ändra och förbättra tillgängligheten med menystyrd applikationsprioritering och styrning, samtidigt som du sparar tid och pengar. Med funktioner som Dynamic Multi-Path Optimization kan du uppnå en kostnadsminskning på 75% jämfört med traditionella MPLS-baserade WAN-design och få bättre prestanda för dina moderna affärsapplikationer.
Resultatet är förenklade operationer med distribuering utan beröring, säkerställer applikationsprestanda, enkel Cloud onramps och flexibilitet när det gäller säkerhet, allt levereras i en lösning från Dell Technologies och VMware.

Lär dig mer om Dell EMC SD-WAN-lösning som drivs av VMware och hur den kan omvandla nätverk för att förbättra dagens moderna applikationer.
Språk: English Format: PDF Filstorlek: 3,7 MB Publicerat: 2020-10-16
För att få tillgång till detta, vänligen ange dina kontaktuppgifter nedan

OBS! En länk till detta dokument kommer att skickas till den angivna e-postadressen.

Jag har läst och samtycker till IDG Sverige personuppgiftspolicy, som redovisar hur mina personuppgifter kan komma att insamlas, lagras, behandlas och delas med tredje part. IDG Sverige och anknutna projekt får samla in, lagra och behandla mina personuppgifter i syfte att ge mig tillgång till material som jag efterfrågar eller för att ge mig tillgång till efterfrågade tjänster, däribland registrering för och deltagande i event, och även för att jag ska kunna ta emot erbjudanden för liknande material eller tjänster genom direktmarknadsföring, inbegripet e-post, direktmarknadsföring genom telefon och SMS/textmeddelanden. Dell Technologies får, i sin egenskap av sponsor för material och tjänster, också använda mina personuppgifter för att ta kontakt med mig för sådana syften som anges här ovanför. Mina personuppgifter kommer att överföras till tredje länder enbart om de länderna har en godtagbar nivå av dataskydd eller andra åtgärder för skydd av mina personuppgifter. Mitt samtycke kan dras tillbaka när som helst i framtiden genom att jag ändrar mina kontoinställningar Preferenser.
Jag godkänner ovanstående

Jag vill att mina uppgifter automatiskt fylls i vid nästa besök.

Obligatoriska fält markerade med *
 
SENASTE
Du har nått slutet av sidan.

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig: Dario Nazemson | Om cookies, personuppgifter & copyright
Magnus Ladulåsgatan 65, 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 | Copyright © 2018 International Data Group