Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från sajterna i vårt nätverk.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
Stäng
Sök
Whitepapers från Dialect
Dialect
 
UTVALDA WHITEPAPERS
Nyttan med moln - 7 strategiska val

Dialect 2017-03-03

Nyttan med moln - 7 strategiska val
Det där Molnet är ju spännande. Det verkar både praktiskt och kostnadseffektivt. Men du kanske känner att du inte kan tillräckligt för att ta det första steget. Molnet är en djungel. Var ska du börja? Vilka IT-grejer är lämpliga kandidater? Vad ska du tänka på? Vilka frågor bör du ställa till leverantörerna? Dialect ger dig svar i detta pedagogiska whitepaper. Läs om sju viktiga saker att tänka på.
Nyckeln till lyckade möten på webben

Dialect 2017-09-13

Nyckeln till lyckade möten på webben
Möten är ett sätt att slippa arbeta – påstås det. Undantag: den som håller i mötet. Ett sätt att slippa onödigt spring, resor, kaffebryggande och trängsel är att flytta möten till webben. Alla möten? Nej, men många. I detta whitepaper från Dialect får du tips om hur man anordnar möten och vad du bör tänka på när du flyttar mötena till webben.
Mer tid utan stress

Dialect 2015-09-14

Mer tid utan stress
Ju fler sätt vi får att hålla kontakt – desto jobbigare blir det. Tänk på all tid som vi slösar på motsträvig teknik, och på att jaga folk med telefon, sms, e-post, chatt… Nästan halva arbetstiden ägnar vi åt att kommunicera och åt att planera, resa till och hålla möten.
Småföretagarnas favorit - molnet

Dialect 2014-12-11

Småföretagarnas favorit - molnet
Molnbaserade tjänster har klara fördelar - men att välja rätt molntjänst är däremot inte en helt lätt uppgift. I denna köpguide vägleder Dialect och pekar på de sju viktigaste sakerna som man bör tänka på vid val av molntjänst.
Guiden Transportstyrelsen borde läst

Dialect 2017-08-23

Guiden Transportstyrelsen borde läst
Vad är molnet egentligen, och är det något för dig? Behöver du ens molntjänster, och om svaret är ja, vilken typ av tjänst och leverantör ska du välja? För lekmannen kan dagens marknad och utbud av molntjänster framstå som överväldigande. Men några enkla råd på vägen kan hjälpa en hel del. Detta whitepaper från Dialect svarar på de vanligaste frågorna och ger läsaren nyttig vägledning.
E-post i molnet, är det verkligen säkert?

Dialect 2014-12-05

E-post i molnet, är det verkligen säkert?
För de småföretag som idag redan nyttjar molntjänster är fördelarna tydliga. Att ha en molnlösning för e-post bidrar inte bara till att underlätta administrationen. Men är det säkert? Dialects köpguide tar upp de sju viktigaste punkterna att tänka på vid val av e-post.

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig: Dario Nazemson | Om cookies, personuppgifter & copyright
Magnus Ladulåsgatan 65, 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 | Copyright © 2018 International Data Group