Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från sajterna i vårt nätverk.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
Stäng
Sök
Whitepapers från Hewlett-Packard
Hewlett-Packard
 
UTVALDA WHITEPAPERS
Proaktivitet är det bästa för IT-säkerheten

Hewlett-Packard 2020-01-28

Proaktivitet är det bästa för IT-säkerheten
Säkerhetsparadoxen kallas det när man skyddar nätverket mot alla hot – utom dem som man inte kan förutse. Det fungerar tills det inte fungerar längre. Inte att undra på att 44 procent av företagen uppger att de drabbats av cyberbrott. Skrivare och annan perifer utrustning är i hög grad oskyddade. Läs mer om IT-säkerhet med sikte på det oförutsägbara i detta whitepaper från HP.
91% av alla visuella hackningsförsök lyckas

Hewlett-Packard 2020-01-28

91% av alla visuella hackningsförsök lyckas
Enklaste sättet att stjäla information är att titta på bildskärmen. Någon annans bildskärm. ”Visuella hackare” behöver inte kunna knäcka lösenord – bara veta vems axel de ska titta över. Studier visar att det kan vara mycket framgångsrikt – för den som tittar. Och det lämnar inga spår. Läs här om HP:s system för att göra bildskärmar oläsliga för alla utom användaren.
Vill du veta vad ett dataintrång kostar?

Hewlett-Packard 2018-10-10

Vill du veta vad ett dataintrång kostar?
Det är möjligt att du blir överraskad. Inte glatt överraskad. Förlorade affärer, försämrat anseende, skadestånd kan kosta mycket mer än rent tekniska åtgärder efter dataintrång. Ett par miljoner kronor är nedre gränsen enligt denna undersökning från HP – övre gräns finns inte. Få säkerhetsansvariga och företagsledare är förberedda på var hackarna sätter in stöten nästa gång. Ladda ner detta whitepaper och läs mer.
Cyberhygien – handsprit för distansarbetare

Hewlett-Packard 2020-08-11

Cyberhygien – handsprit för distansarbetare
En avigsida med att alla, eller nästan alla, jobbar hemifrån är att IT-säkerheten står inför ett växande antal potentiella risker. Visst är riskerna kända sedan tidigare, men nu krävs det att alla på företaget känner till, förstår och tillämpar företagets policy för cyberhygien. Kryptera, tvåfaktorsautentisera – och låna inte ut. Hur mycket barnen än tjatar. Här är goda råd från HP om cybersäkerhet i coronatider.
Så väljer du rätt verktyg för mobilt arbete

Hewlett-Packard 2021-01-14

Så väljer du rätt verktyg för mobilt arbete
Den senaste tiden har mobilt arbete blivit allt vanligare, särskilt hemifrån. Under pandemin har det blivit vardag för många och därför använder allt fler företag allt fler mobila enheter och applikationer. Men hur väljer du rätt för att kunna ge medarbetarna bästa förutsättningar?
Strategi för en digital arbetsplats

Hewlett-Packard 2020-09-02

Strategi för en digital arbetsplats
Vilken IT-avdelning kan ha full koll på uppgraderingar och lösenord när anställda insisterar på att använda privata prylar på jobbet – och företagets prylar hemma? Nya generationer av anställda ställer höga krav, och det de inte får – det skaffar de ändå. På något sätt. Här presenterar HP ett sätt att alltid ha säkra och uppdaterade datorer och telefoner: DaaS – device as-a-service.
Framtidens kontor – så hanterar du den hybrida arbetsdagen

Hewlett-Packard 2022-04-26

Framtidens kontor – så hanterar du den hybrida arbetsdagen
En hybrid vardag. Jobbet är inte längre något som sker på kontoret mellan 8 och 17. Vi har sett var trenderna pekar i flera år nu: den traditionella arbetsplatsen och det sätt vi tenderar att arbeta på möter inte längre dagens behov. Flera europeiska studier bekräftar detta påstående. Ladda ner och läs detta Whitepaper om hur ni ska hantera den nya hybrida arbetsplatsen.
Hackarna är ute efter din skrivare

Hewlett-Packard 2019-04-03

Hackarna är ute efter din skrivare
Intrång i skrivaren har blivit en genväg till företagets affärshemligheter – med minimal risk för upptäckt. Skadlig kod i skrivaren kan läsa och kopiera allt som skrivs ut. Inte bara det. En infekterad skrivare kan sprida skadeprogram till alla i nätverket. Och trots att många organisationer är medvetna om risken är skyddet sällan adekvat – för det räcker inte med lösenord. Läs mer om hotet mot skrivarna i detta whitepaper från HP.
Låt inte skrivaren bli bakdörr

Hewlett-Packard 2019-04-26

Låt inte skrivaren bli bakdörr
Skrivare är resursen som antivirusprogrammen glömde. De är ofta oskyddade mål i företagets nätverk. Så att installera skadlig kod i en nätverksskrivare kan vara en enkel sak. Sedan är det fritt fram för botnät och DDoS-attacker. Men i detta whitepaper från HPE och IDC kan du läsa om de fyra stegen som skyddar skrivarna mot attacker: inventera, härda, underhåll och uppdatera – samt beskär anslutningarna.

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig: Dario Nazemson | Om cookies, personuppgifter & copyright
Magnus Ladulåsgatan 65, 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 | Copyright © 2018 International Data Group