Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från IDGs nyhetssajter.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
Stäng
Sök
Whitepapers från Hewlett Packard Enterprise & Intel
Hewlett Packard Enterprise & Intel
 
UTVALDA WHITEPAPERS
The CIO's As-a-Service Playbook

Hewlett Packard Enterprise & Intel 2021-04-01

The CIO's As-a-Service Playbook
Allt fler CIO:er och IT ansvariga väljer att gå ifrån den mer traditionella modellen att äga hela sin infrastruktur mot en konsumtionsbaserad as a service modell. Förflyttningen till IT-som tjänst sker inte endast på grund av de ekonomiska fördelarna. Skalbarheten, flexibiliteten och tillgängligheten lockar men även känslan av att få en enkel molnupplevelse oavsett om din data finns i det egna data centret, i publika molnet eller ute vid kanten på den plats där data skapas.
Är du en datainnovatör?

Hewlett Packard Enterprise & Intel 2021-01-26

Är du en datainnovatör?
Data är bland det viktigaste och mest värdefulla en verksamhet har. Inte bara är det i data som du kan finna svar på verksamhetskritiska frågor eller hitta nya sätt att effektivisera, optimera eller lösa problem. Data är också den nya tidens guldgruva. En affärsdifferentierare som bidrar till att vissa lyckas bättre än sin närmsta konkurrent. Men data är inte alltid lättmanagerat. Långt ifrån alla vet vad som krävs för att lyckas förvandla verksamhetskritisk data till värdefulla insikter.
Innovation on Demand med superdatorkraft

Hewlett Packard Enterprise & Intel 2020-11-01

Innovation on Demand med superdatorkraft
Artificiell intelligens, machine learning, mönsterigenkänning - allt hör ihop med HPC (High Performance Computing) och kraften från superdatorer. Ju starkare superdatorkraft du kan ha, desto snabbare innovation och förändring kommer du kunna driva.
Cloud-migrering som driver innovation och kontrollerar kostnader

Hewlett Packard Enterprise & Intel 2021-01-29

Cloud-migrering som driver innovation och kontrollerar kostnader
Att migrera till molnet är en betydelsefull och säkerligen en av de viktigaste transformationer som företag står inför i modern tid. Att så gott det går undvika att låsa IT-kostnader eller riskera att hämma tillväxt för att istället satsa på skalbarhet och flexibilitet genom att göra infrastrukturen tillgänglig i molnet har blivit ett vinnande koncept för många.
Snabbare digitalisering kräver större beräkningskraft

Hewlett Packard Enterprise & Intel 2021-06-03

Snabbare digitalisering kräver större beräkningskraft
En ny våg av digital transformation är här. En som kräver helt nya nivåer av beräkningskraft för att supportera företag på digitaliseringsresan. När allt tyder på att digitaliseringen kommer att gå allt snabbare i framtiden och att datamängderna fortsätter att öka lavinartat blir det viktigare än någonsin för företag att arbeta med data och applikationer på rätt sätt. Branschanalytikerna är överens om att det är dags för företag att agera och anpassa verksamheten efter den nya vågen, men hur?
Den Hybrida Arbetsplatsen:  förändringsarbete för en ny tid.

Hewlett Packard Enterprise & Intel 2021-01-29

Den Hybrida Arbetsplatsen: förändringsarbete för en ny tid.
Digital transformation och den ständigt och snabbt föränderliga teknologidrivna värld vi lever i ställer allt högre krav på verksamheter att anpassa sig till en ny tid. Inte minst har det senaste årets distansarbete fått en helt ny prioritering när det kommer till strategier och verktyg som hjälper företag att hantera den förändring som just nu sker kopplat till den hybrida arbetsplatsen. Dessa förändringar ökar trycket på IT-miljön och IT-personalen.
4 viktiga steg för att införa IT som tjänst

Hewlett Packard Enterprise & Intel 2021-01-26

4 viktiga steg för att införa IT som tjänst
Molnupplevelsen har förändrat vad företagsledare förväntar sig av sina IT-resurser. Allt fler ser värdet av att nyttja IT som tjänst med möjligheter att betala per användning, utan att behöva binda kapital i förväg eller hantera en överdimensionerad infrastruktur.

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig: Dario Nazemson | Om cookies, personuppgifter & copyright
Magnus Ladulåsgatan 65, 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 | Copyright © 2018 International Data Group