Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från IDGs nyhetssajter.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
  • TechWorldFör it-avdelningar, it-chefer och it-proffs.
  • Topp100Sveriges bästa sajter och nättjänster.

Andra områden

  • Anbud24För anbudsansvariga och bid managers.
  • Studio För dig som producerar ljud och musik.
  • Upphandling24 Oberoende nyhetssajt om offentlig upphandling.

Tjänster

Stäng
Sök

IDG Whitepaper - GDPR

IDG Whitepaper - GDPR
EUs Dataskyddsförordning, General Data Protection Regulation (GDPR), innebär en av de största förändringarna inom IT-området någonsin. GDPR kommer senast 25 maj 2018 att omsättas i svensk lag och ersätter därmed Personuppgiftslagen (PuL) som hängt med sedan 1998. GDPR är dock betydligt större än ”PuL på steroider”; GDPR innebär ett maktskifte i förhållande till personuppgifter som kommer få stora konsekvenser för de flesta företag och organisationer i Sverige och EU.

Vi på IDG har tagit fram detta redaktionella whitepaper, med förord av advokatbyrån Delphi, för dig som behöver en grundlig orientering om GDPR.
Språk: Swedish Format: PDF Filstorlek: 1,9 MB Publicerat: 2016-12-14
För att få tillgång till detta, vänligen ange dina kontaktuppgifter nedan

OBS! En länk till detta dokument kommer att skickas till den angivna e-postadressen.

Jag samtycker till att IDG-koncernen behandlar mina personuppgifter för att ge tillgång till innehållet och för vidare kontakt gällande erbjudanden om liknande innehåll och tjänster via direktmarknadsföring inklusive epost, telefon och SMS.
Fullständig personuppgiftspolicy för IDG personuppgiftspolicy
Jag godkänner ovanstående
Jag vill att mina uppgifter automatiskt fylls i vid nästa besök.

Obligatoriska fält markerade med *
 
SENASTE
Du har nått slutet av sidan.

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig: Dario Nazemson | Om cookies, personuppgifter & copyright
Magnus Ladulåsgatan 65, 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 | Copyright © 2018 International Data Group