Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från sajterna i vårt nätverk.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
Stäng
Sök
Whitepapers från Liaison Technologies
Liaison Technologies
 
UTVALDA WHITEPAPERS
Betonggrisarna som hindrar din digitalisering

Liaison Technologies 2018-04-05

Betonggrisarna som hindrar din digitalisering
Nyckeln till att effektivt dra affärsnytta av dina datakällor är inte att samla in data, inte heller att analysera data, utan det som händer där emellan. Dataintegration är maskineriet som omvandlar rådata till hanterbar information. Men många "traditionella" företag använder mellanvara som sällan är designade för dagens dataflöden, vilket är den viktigaste skillnaden mot de nya uppstickarna. Mellanvaran kan du behålla, för den gör fortfarande nytta för dina applikationer, men låt moderna dataflöden hanteras av moderna integrationslösningar, menar Liaison i detta whitepaper.
Digitalisering är integration

Liaison Technologies 2017-05-22

Digitalisering är integration
Var kommer data INTE ifrån? Det råder ingen brist på datakällor för de flesta företag och organisationer, problemet är snarare hur man ska integrera data från relevanta källor för att driva digitaliseringen. Data behöver samlas, transformeras och integreras för att företaget ska kunna tolka informationen och låta den skapa nya affärsmöjligheter. I detta whitepaper från Liaison kan du läsa om vikten av integration som grunden för digitalisering.
Dataintegration på 5 minuter

Liaison Technologies 2018-04-11

Dataintegration på 5 minuter
Företag och organisationer i den digitala transformationsprocessen kör ofta fast längs vägen på grund av att mellanvaran, typiskt Enterprise Service Bus (ESB), sällan är byggd för dagens dataflöden och format. Data samlas i frontend och behandlas i backend, men däremellan behöver datat integreras, harmoniseras och filtreras innan analysen kan ta vid. Liaison förklarar i detta whitepaper hur du kan fortsätta din digitaliseringsutveckling utan att fastna i mitten.
Därför fastnar digitaliseringen halvvägs

Liaison Technologies 2017-09-08

Därför fastnar digitaliseringen halvvägs
Digital Transformation är att bejaka en affärsmodell där data utgör den centrala komponenten. Data samlas från många olika källor och i andra änden fattar man beslut baserat på analys av dessa data. Utmaningen ligger i mitten. Många företag har investerat i affärssystem som inte riktigt lämpar sig för Digital Transformation. Är det kört då? Nej, läs Liaisons whitepaper om dPaaS, hur du behåller dina investeringar och går vidare i den Digitala Transformationen.
Allt du behöver veta om e-fakturor

Liaison Technologies 2017-04-18

Allt du behöver veta om e-fakturor
Det är väl känt att en övergång från papper till e-fakturor ger stora besparingar både i tid och pengar, och inte minst bättre kontroll. Men vad som är rätt form av e-faktura för dig, eller vilken typ av lösning som passar olika företag är inte alltid självklart. Vissa behöver bara enkla system för ett begränsat antal parter och ringa antal fakturor, andra måste hitta system som fungerar för tusentals parter över hela världen. Detta whitepaper från Liaison förklarar vilka faktorer du bör tänka på, som avgör valet av lösningar med fokus på e-faktura-som-tjänst.

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig: Dario Nazemson | Om cookies, personuppgifter & copyright
Magnus Ladulåsgatan 65, 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 | Copyright © 2018 International Data Group