Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från IDGs nyhetssajter.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
  • TechWorldFör it-avdelningar, it-chefer och it-proffs.
  • Topp100Sveriges bästa sajter och nättjänster.
Stäng
Sök
Whitepapers från Mitel
Mitel
 
UTVALDA WHITEPAPERS
En strategi för ditt kontaktcenter

Mitel 2015-11-02

En strategi för ditt kontaktcenter
Alla företag har en kontaktcenterfunktion, även om de inte har någon specifik avdelning för det. Om du har personal som främst arbetar med att svara på inkommande frågor från kunder, ta kontakt med befintliga eller potentiella kunder eller om du vill kunna interagera med dina kunder via multimediekanaler, är sannolikheten stor att en kontaktcenterlösning skulle kunna löna sig ordentligt för dig.
Hur minskade Avis andelen tappade samtal till endast 5%?

Mitel 2015-11-02

Hur minskade Avis andelen tappade samtal till endast 5%?
För det globala hyrbilsföretaget Avis är det viktigt att ge utmärkt kundservice. Avis ville minska väntetiderna samtidigt som de ville få ner andelen tappade samtal till under än 5 % ... och de ville uppnå dessa mål utan att behöva anställa uppska...
Gnälliga kunder är en guldgruva

Mitel 2015-12-01

Gnälliga kunder är en guldgruva
Locka ur dem så mycket användbar information som du kan. För kundcentrets uppgift är inte att bli av med uppringande kunder på kortast möjliga tid, utan att ta reda på vad de vill och tycker. Nästa utmaning: att informationen inte ska stanna i kundcentret.
5 saker som irriterar kunder mest

Mitel 2015-11-23

5 saker som irriterar kunder mest
Så ska ditt kontaktcenter INTE göra. Idag möter du kunderna genom flera olika kanaler, men det är stor skillnad på vilka kanaler kunderna väljer, beroende på typ av ärende, och hela 37 procent av kunderna byter företag om de möts av ett dålig kontaktcenter.
Varför är kundupplevelsen viktigare än CRM?

Mitel 2015-11-02

Varför är kundupplevelsen viktigare än CRM?
Trender i kommunikationstekniken har förändrat hur vi lever, arbetar och interagerar. Det finns en växande trend bland företagen att fokusera mer på kundupplevelsen. Ett sätt att se till att dina kunder alltid är i fokus är att implementera flexibel kontakthantering via flera medier.
Bäst support vinner - 5 smarta grepp

Mitel 2015-11-26

Bäst support vinner - 5 smarta grepp
Om kunder hänger på sociala medier, bör kontaktcentret göra detsamma. Om kunderna är mobila borde kontaktcentret vara det också. Med flera konkurrerande företag, med likartade produkter, kommer den som bäst bemöter kunderna att vinna. Men då gäller det att organisationen och dess personal har de förutsättningar som krävs för att ge service på toppnivå.
Tekniken som hanterar kundtjänstens dilemma

Mitel 2019-01-22

Tekniken som hanterar kundtjänstens dilemma
Mänskligt bemötande kontra automatik är kundtjänstens ständiga dilemma. För rutinärenden gillar de flesta kunder knapptryckningar och talsvar – men rådgivning och besvärliga frågor kräver mänsklig kompetens. Utmaningen är att slussa kunden rätt – i tid. I detta whitepaper berättar Mitel hur språkteknologi och maskininlärning, baserat på AI och molnbaserad teknik från Google, gör att varje knivigt ärende går till rätt agent.
Kapa toppen, inte kontakten

Mitel 2015-11-20

Kapa toppen, inte kontakten
Kunderna borde ringa när kundtjänsten har tid. Men det gör de inte. Ofta ringer de när kundtjänsten vill ha ledigt. Runt jul till exempel. Bemanning av kundtjänst är bara en av utmaningarna för företag. En annan är en ung generation som vet att man inte behöver sitta på kontoret för att sköta jobbet. I detta whitepaper beskriver Mitel hur man kan använda en molnbaserad tjänst för att skapa en flexibel kundtjänst.

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig: Dario Nazemson | Om cookies, personuppgifter & copyright
Magnus Ladulåsgatan 65, 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 | Copyright © 2018 International Data Group