Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från sajterna i vårt nätverk.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
Stäng
Sök
Whitepapers från Nice systems
Nice systems
 
UTVALDA WHITEPAPERS
Forrester: Robotar övertar 230 miljoner jobb

Nice systems 2017-01-23

Forrester: Robotar övertar 230 miljoner jobb
Enligt denna rapport från Forrester riskerar 230 miljoner ”knowledge workers”, eller nio procent av den globala arbetsstyrkan, sina anställningar på grund av utvecklingen inom robotiserad processautomation - Robotic Process Automation (RPA). Tekniken riktar in sig på automatisering av administrativa rutinprocesser, eller ”pappersvändande” om man så vill, och på sikt kan det mesta som inte kräver mänskliga beslut automatiseras. Läs mer i denna rapport från Forrester och Nice Robotics.
Så optimerar du servicecenter

Nice systems 2018-01-02

Så optimerar du servicecenter
Kalla det botar, robotar eller RPA (Robotic Process Automation) - det händer nu. Många tror att tekniken kommer innebära den andra industriella revolutionen. Men vare sig du vill förändra världen eller förbättra ditt kontaktcenter är RPA definitivt värt att titta på. Detta whitepaper från Nice ger dig fem anledningar att automatisera dina processer och rutiner.
Guide till automatiserad administration

Nice systems 2017-11-27

Guide till automatiserad administration
Många strävar efter att hålla nere de administrativa kostnaderna. Administration kräver personal och personal kostar mycket pengar. Men ett annat sätt att se på saken är att nyttja personalens kompetens där den verkligen gör nytta, och automatisera rutinerna som upptar en stor del av personalens tid. Robotic Process Automation (RPA) kräver ingen integration med befintliga system, men utför datahantering blixtsnabbt och utan misstag. Läs mer i detta whitepaper från Nice.
Så optimerar du servicecenter

Nice systems 2016-11-04

Så optimerar du servicecenter
AI, Machine Learning och robotar - ska man tro på olyckskorparna hotas många jobb av maskiner. Ur ett mer jordnära perspektiv handlar det om att låta människor frigöras att göra det människor är bra på, och låta maskinerna ta hand om tidsödande och trista rutinuppgifter. Detta informationsblad från Nice Systems visar hur människa/maskin blir win/win.
Kan man automatisera kundtjänst?

Nice systems 2017-12-01

Kan man automatisera kundtjänst?
För många yrkesgrupper tar rutinuppgifter upp en stor del av arbetstiden. Logga in, uppdatera, klippa-klistra, och så vidare. För en kundtjänstpersonal, till exempel, kan detta ta en hel del tid, men det går att reducera avsevärt, utan krångliga integrationer. Området automatisering omges tyvärr av en del floskler, men detta whitepaper från Frost & Sullivan, sponsrat av Nice, ger de klara besked tekniken förtjänar.
Branscherna som tjänar mest på automation

Nice systems 2017-12-20

Branscherna som tjänar mest på automation
Är vi så effektiva som vi tror? Många studier visar att så inte är fallet, och då syftar man inte på "Facebook-pauser". Nej, det som upptar en massa tid är hantering av digitala verktyg. Att klippa-klistra, fylla i formulär och mycket annan "mekanik" och rutiner, som faktiskt tar ohemult mycket tid, kan skötas av mjuka robotar som härmar människors arbetsflöden. Robotarna lär sig handlagen och greppen och behöver ingen integration eller kodande. Läs mer i denna e-book från Nice.
Kan man automatisera kundtjänst?

Nice systems 2016-11-02

Kan man automatisera kundtjänst?
Nja, det behövs ju människor, men det behövs inte att dessa människor utför rutinmässiga arbetsuppgifter som lätt kan automatiseras och utföras av stödsystem. Låt människorna lägga mer kvalitetstid på andra människor istället. Nice Systems ger en snabb översikt i denna infographic om hur det går till.

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig: Dario Nazemson | Om cookies, personuppgifter & copyright
Magnus Ladulåsgatan 65, 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 | Copyright © 2018 International Data Group