Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från IDGs nyhetssajter.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
Stäng
Sök

Kom närmare framtidens cybersäkerhet

Kom närmare framtidens cybersäkerhet
Säkerheten riskerar att komma i andra hand i vår iver att digitalisera och ofta blir det en svår balansgång när det handlar om kompromisser mellan säkerhet och förändringstakt för att uppnå sina affärsmål. Utmärkande för säkerhetsmogna organisationer är att de i mycket större utsträckning jobbar kontinuerligt förebyggande med utbildning (73,7%) och efterlevnad (63,2%). Mindre mogna organisationer har i större utsträckning ett reaktivt arbetssätt.

Framtidens säkerhetsarbete kommer i allt större utsträckning behöva utgå från att antagonistiska aktörer redan finns både på utsidan och insidan av våra nätverk och system. Därför kan principer och modeller som Zero Trust bli en av de viktigaste förändringarna för hur vi ska se på säkerhet överhuvudtaget.

Rapporten går igenom: Den upplevda hotbilden hos företag, morgondagens säkerhetsarbete med konceptet zero trust och hur din verksamhet kan ta sig vidare till ett säkrare tillstånd.

Läs mer i denna rapport producerad av Nordlo i samarbete med Radar.
Språk: Swedish Format: PDF Filstorlek: 308 KB Publicerat: 2021-10-14
För att få tillgång till detta, vänligen ange dina kontaktuppgifter nedan

OBS! En länk till detta dokument kommer att skickas till den angivna e-postadressen.

Jag har läst och samtycker till IDG Sverige personuppgiftspolicy, som redovisar hur mina personuppgifter kan komma att insamlas, lagras, behandlas och delas med tredje part. IDG Sverige och anknutna projekt får samla in, lagra och behandla mina personuppgifter i syfte att ge mig tillgång till material som jag efterfrågar eller för att ge mig tillgång till efterfrågade tjänster, däribland registrering för och deltagande i event, och även för att jag ska kunna ta emot erbjudanden för liknande material eller tjänster genom direktmarknadsföring, inbegripet e-post, direktmarknadsföring genom telefon och SMS/textmeddelanden. Nordlo får, i sin egenskap av sponsor för material och tjänster, också använda mina personuppgifter för att ta kontakt med mig för sådana syften som anges här ovanför. Mina personuppgifter kommer att överföras till tredje länder enbart om de länderna har en godtagbar nivå av dataskydd eller andra åtgärder för skydd av mina personuppgifter. Mitt samtycke kan dras tillbaka när som helst i framtiden genom att jag ändrar mina kontoinställningar Preferenser.
Jag godkänner ovanstående

Jag vill att mina uppgifter automatiskt fylls i vid nästa besök.

Obligatoriska fält markerade med *
 
SENASTE
Du har nått slutet av sidan.

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig: Dario Nazemson | Om cookies, personuppgifter & copyright
Magnus Ladulåsgatan 65, 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 | Copyright © 2018 International Data Group