Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från sajterna i vårt nätverk.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
Stäng
Sök
Whitepapers från Qvalia
Qvalia
 
UTVALDA WHITEPAPERS
Låt en robot betala fakturorna

Qvalia 2018-11-21

Låt en robot betala fakturorna
90 procent (!) av alla fakturor hanteras manuellt. Det kostar pengar och ger utrymme för misstag och betalningspåminnelser. Tänk att det fortfarande finns pappersfakturor – och pdf:er är ingen förbättring. Men det finns hopp, skriver Qvalia i detta whitepaper. Fakturahantering med mjukvarurobotar beräknas spara miljarder euro fram till 2024. Här kan du läsa om automatisering av hela fakturahanteringen.
Digital strategi för CFO – automatiserad ekonomi

Qvalia 2020-05-08

Digital strategi för CFO – automatiserad ekonomi
Det första steget i något disruptiva digitaliseringsprojekt handlar om att ta kontroll över informationen som rör allt du ska transformera. Hur skapas dina data? Hur behandlas det? Och viktigast av allt, vad vill du uppnå? Ta del av följande whitepaper från Qvalia och förstå hur du ska utforma din strategi för att öka datakvaliteten och påskynda.
Fakturor som betalar sig

Qvalia 2021-02-25

Fakturor som betalar sig
Att skicka pdf:er med e-post sparar frimärken. Det är allt. E-fakturor kan mycket mer. Med ett standardiserat format kan en e-faktura automatisera allt – utom att betala sig själv. Beloppen hamnar rätt i bokföringen, inget måste matas in två gånger, momsen blir rätt, man blir varnad för fel och får överblick. Här visar Qvalia hur e-fakturor betalar sig.
Ekonomichefens strategi för automatisering

Qvalia 2021-11-22

Ekonomichefens strategi för automatisering
Vem behöver artificiell intelligens när företaget fortfarande får pappersfakturor? Felet med automatisering är att man ofta börjar i fel ände. Det fungerar inte att köpa programvara och sedan – magiskt – hälla i affärsprocesserna. Automatisering snubblar på detaljerna – som PDF- och pappersfakturor – och den som hittar detaljerna är ekonomichefen. Läs hur i detta whitepaper från Qvalia.
Hur du hittar intäkter som försvunnit

Qvalia 2020-05-08

Hur du hittar intäkter som försvunnit
En procent av företagets utbetalningar är också pengar – särskilt om pengarna inte borde ha betalats ut alls. Fel moms, dubbelbetalning och felläsning är vanliga orsaker – och svarar för i genomsnitt en procent av utbetalningarna. Att upptäcka överbetalningar kallas för återvinningsrevision, men om det ska göras manuellt blir det tidskrävande och kanske ineffektivt. Här beskriver Qvalia hur data mining spårar de dolda tillgångarna

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig: Dario Nazemson | Om cookies, personuppgifter & copyright
Magnus Ladulåsgatan 65, 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 | Copyright © 2018 International Data Group