Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från sajterna i vårt nätverk.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
Stäng
Sök
Whitepapers från Telia
Telia
 
UTVALDA WHITEPAPERS
Back – to the office. Har kontoret en framtid?

Telia 2021-04-28

Back – to the office. Har kontoret en framtid?
Har medarbetarna någon anledning att komma tillbaka? Finns det nackdelar med att många arbetar hemifrån? Nästan en fjärdedel av alla anställda har jobbat hemma under pandemin, och de flesta trivs med det. Därför blir det en utmaning för företagen att göra kontoret till en lockande arbetsplats – för det finns ju fördelar med att mötas ansikte mot ansikte. – Mer i detta whitepaper från Telia.
Men störst av sex trender är säkerhet

Telia 2021-04-27

Men störst av sex trender är säkerhet
Nätverk har förvandlats till oigenkännelighet. Internet, mobilitet, distansarbete, molntjänster, internet of things och enorma datamängder är utmaningar som 1990-talets lokala nätverk inte ställdes inför. Och med detta följer risker. Med riskerna följer högre krav på IT-säkerhet. I detta whitepaper beskriver Telia sex trender att hålla ögonen på inom nätverk.
Smart uppkoppling via IoT ger nya möjligheter

Telia 2020-11-16

Smart uppkoppling via IoT ger nya möjligheter
Vi närmar oss snabbt ett läge där uppkopplade saker kommer att vara en självklarhet. IoT är, tillsammans med AI och 5G, teknik som har potentialen att revolutionera samhället i riktning mot större effektivitet, säkerhet och hållbarhet. Läs Telia's rapport om möjligheterna med automatiserad och datadriven verksamhet.
Inget moln utan uppkoppling

Telia 2021-11-03

Inget moln utan uppkoppling
Under pandemin har molntjänsterna stresstestats och som en konsekvens av det stora nyttjandet har de utvecklats snabbt. Men upplevelsen av molntjänsten är bara så bra som uppkopplingen som knyter samman användare och applikation. Vägen till molnet behöver vara stabil, flexibel och säker. Läs trendbladet där Telia sammanfattar allt du behöver veta om uppkoppling som möjliggörare.
Så undviker du digital stress

Telia 2020-03-06

Så undviker du digital stress
Stressen ökar med en oroväckande hastighet och för att en arbetsplats ska vara smart på riktigt behöver den vara hållbar. Telia har samlat information som hjälper dig som arbetar med HR, IT eller verksamhetsutveckling att dra nytta av möjligheterna med den nya tekniken, på ett tryggt och informerat sätt.

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig: Dario Nazemson | Om cookies, personuppgifter & copyright
Magnus Ladulåsgatan 65, 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 | Copyright © 2018 International Data Group