Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från IDGs nyhetssajter.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
  • TechWorldFör it-avdelningar, it-chefer och it-proffs.
  • Topp100Sveriges bästa sajter och nättjänster.
Stäng
Sök
Whitepapers från Veeam
Veeam
 
UTVALDA WHITEPAPERS
Så hanterar du virtuell Linux

Veeam 2016-04-29

Så hanterar du virtuell Linux
Linux används flitigt även i de mest kritiska verksamheter, och operativsystemet har vunnit mångas hjärtan. Detta whitepaper diskuterar hur du bäst säkrar Linux-gäster och hur du kan använda Linux som lager (repository) för backup av virtuella maskiner. Även om du inte använder Veeam ger detta whitepaper bra information, kloka råd och ”best practice”, både för vSphere och Hyper-V.
Transforming Data Protection with Integrations for Microsoft Azure and Microsoft Office 365

Veeam 2018-09-24

Transforming Data Protection with Integrations for Microsoft Azure and Microsoft Office 365
This solution brief looks at how Veeam can improve data protection within your Microsoft Azure and Office 365 environments.
Strategi för affärskritisk molninfrastruktur

Veeam 2018-10-31

Strategi för affärskritisk molninfrastruktur
Hittills har molntransformation till stora delar handlat om att skära kostnader, men nu är branschen redan inne i nästa generations molnstrategier där "molnet först" är den grundläggande affärsmodellen. Molnet som "något annat" är inte längre relevant; idag har många företag strategisk, affärskritisk hybrid infrastruktur hos olika molnleverantörer, på olika tjänstenivåer och i blandade miljöer. Att ha en samlad överblick är allt viktigare. ESG och Veeam beskriver i detta whitepaper strategier för en sammanhållen och skalbar operativ ledning och överblick av företagets molninfrastruktur.
Bli expert på dataskydd

Veeam 2016-03-21

Bli expert på dataskydd
Att skydda data i en modern datacenter-miljö handlar om bra mycket mer än att ta snapshot på virtuella maskiner. Utvecklingen mot allt mer konvertering av infrastrukturen ställer krav på teknikerna att skydda data utifrån nya förutsättningar. Hur skyddar du data korrekt i en dynamisk miljö med allt högre grad av virtualisering?
Så rattar du AD i Powershell

Veeam 2016-02-29

Så rattar du AD i Powershell
När AD:t växer kommer förr eller senare ADAC och ADUC kännas klumpiga som bäst och omöjliga som värst. Powershell å andra sidan växer med uppgiften. Microsoft släppte nyligen en PS-modul för administration av AD. Kom igång idag och lär dig hur det funkar - den tiden tar du igen snabbt.
Backup kostar extra

Veeam 2019-06-12

Backup kostar extra
Man kan säga att det är en logisk omöjlighet att ha backup som del av en molntjänst som Office 365. Backupfiler ska ju inte sparas i samma miljö som de aktiva filerna. De måste lagras fysiskt och logiskt skilda från källan. Inte i samma molnservrar. Slutsats: backup är användarens ansvar. Här beskriver Veeam hur man organiserar backup för molnbaserade tjänster
Veeam + Microsoft Combine to Offer Rapid Time to Value for Cloud Data Protection

Veeam 2018-09-24

Veeam + Microsoft Combine to Offer Rapid Time to Value for Cloud Data Protection
This IDC report examines businesses’ use of Veeam with Microsoft Office 365 and Azure to address their data protection and management requirements.
[best practise] 10 trix för VMware Data Availability

Veeam 2015-11-27

[best practise] 10 trix för VMware Data Availability
Exakt vad tar man backup på i ett virtualiserat it-system? (Om man alls tar backup.) Alla inser nog att det som är virtuellt också behöver säkerhetskopieras. Men har alla tänkt igenom vad som är den säkraste och mest kostnadseffektiva metoden att ta backup i en virtualiserad miljö som VMware?
vSphere 5.5 - Bästa uppdateringen ever

Veeam 2015-12-21

vSphere 5.5 - Bästa uppdateringen ever
Nyligen släppte VMware senaste versionen av vSphere - 5.5. I den senaste uppdateringen finns en uppsjö nya funktioner och utökade möjligheter din virtualiserade IT-verksamhet. Ny hypervisor, ny vCenter Server och ny vCenter Operations Manager hör till de viktigaste nyheterna. Här får du en genomgång av de nya funktionerna samt bra tips om hur du uppgraderar.

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig: Dario Nazemson | Om cookies, personuppgifter & copyright
Magnus Ladulåsgatan 65, 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 | Copyright © 2018 International Data Group