Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från sajterna i vårt nätverk.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
Stäng
Sök

7 steg för att skapa en hybrid arbetsplats

7 steg för att skapa en hybrid arbetsplats
Efter mer än 1,5 år av distansarbete för många av oss som i vanliga fall jobbar på kontor börjar det bli dags att återvända till arbetsplatsen igen. Men sättet vi arbetar på har förändrats, något som kommer bli tydligt nu redan under hösten. Enligt Svenska Internetstiftelsens årliga undersökning “Svenskarna och internet” säger 9 av 10 att de vill fortsätta jobba hemifrån även efter pandemin. En annan undersökning från Gartner visar att 75 % av anställda förväntar sig en flexibel arbetsplats även i fortsättningen.

Det här är en tydlig indikation på att den hybrida arbetsplatsen inte längre är något som enbart enstaka företag uppmuntrar eller erbjuder sina anställda - den är här för att stanna. Och kommer dessutom växa sig mycket större i framtiden.

I den här checklistan listar vi de absolut viktigaste sakerna som du som företag/arbetsgivare måste ha på plats för att kunna erbjuda dina anställda en säker, hybrid arbetsplats. Idag och i framtiden.
Språk: Swedish Format: PDF Filstorlek: 8,7 MB Publicerat: 2021-09-27
För att få tillgång till detta, vänligen ange dina kontaktuppgifter nedan

OBS! En länk till detta dokument kommer att skickas till den angivna e-postadressen.

Jag har läst och samtycker till IDG Sverige personuppgiftspolicy, som redovisar hur mina personuppgifter kan komma att insamlas, lagras, behandlas och delas med tredje part. IDG Sverige och anknutna projekt får samla in, lagra och behandla mina personuppgifter i syfte att ge mig tillgång till material som jag efterfrågar eller för att ge mig tillgång till efterfrågade tjänster, däribland registrering för och deltagande i event, och även för att jag ska kunna ta emot erbjudanden för liknande material eller tjänster genom direktmarknadsföring, inbegripet e-post, direktmarknadsföring genom telefon och SMS/textmeddelanden. Visolit får, i sin egenskap av sponsor för material och tjänster, också använda mina personuppgifter för att ta kontakt med mig för sådana syften som anges här ovanför. Mina personuppgifter kommer att överföras till tredje länder enbart om de länderna har en godtagbar nivå av dataskydd eller andra åtgärder för skydd av mina personuppgifter. Mitt samtycke kan dras tillbaka när som helst i framtiden genom att jag ändrar mina kontoinställningar Preferenser.
Jag godkänner ovanstående

Jag vill att mina uppgifter automatiskt fylls i vid nästa besök.

Obligatoriska fält markerade med *
 
SENASTE
Du har nått slutet av sidan.

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig: Dario Nazemson | Om cookies, personuppgifter & copyright
Magnus Ladulåsgatan 65, 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 | Copyright © 2018 International Data Group