Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från sajterna i vårt nätverk.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
Stäng
Sök
Whitepapers från VMware
VMware
 
UTVALDA WHITEPAPERS
VMware NSX: Accelerating the Business

VMware 2018-01-01

VMware NSX: Accelerating the Business
VMware NSX® is foundational to the software-defined data center and completes the virtualization infrastructure, enabling IT to move as fast as the business demands without compromising the security or availability of critical applications. NSX embeds networking and security functionality typically handled in hardware directly into the hypervisor, delivering the operational model of a virtual machine for networking and security and unlocking the ability for IT to move at the speed of business.
Nätverk utan växtvärk

VMware 2019-05-28

Nätverk utan växtvärk
Anpassning av traditionella nätverk till ständigt nya krav, expansion och förändringar är dyrt, omständligt och osäkert. En enda felgjord inställning kan bli en sårbarhet. Ett sätt att förenkla installation och administration är att gå över till virtual cloud networks, skriver VMware. All nätverkstrafik går genom ett molnbaserat mjukvarulager som styrs enligt policy från en enda central panel.
Därför rockar mjukvarudefinierad lagring

VMware 2017-04-27

Därför rockar mjukvarudefinierad lagring
Software-defined Storage (SDS) är tekniken som medger att lagringssystemen nyttjas till sin fulla kapacitet utifrån applikationernas behov. Provisionering, administration, kontroll och enkelhet i en allt mer komplex miljö är nyckelegenskaper utöver rena kostnadsbesparingar. Ett virtualiserat datacenter utan virtuell lagring är en halt häst. Med ökande behov av lagringskapacitet är SDS nyckeln till att du får ut maximalt av varje disk. Läs mer i detta intressanta whitepaper från VMware.
Vad är notan för gammeldags nätverk?

VMware 2019-05-14

Vad är notan för gammeldags nätverk?
Nätverk får mer och mer att göra. Därför ökar krånglet och riskerna med traditionella nätverksenheter – ofta med olika, proprietära regler och inställningar. Alternativet är virtualiserade nätverk. I dem behöver hårdvaran bara exekvera instruktioner från ett samordnande program som styrs från en central panel. I denna rapport från VMware och Forrester redovisas de ekonomiska aspekterna av att gå över till virtualiserade nätverk.
VMware NSX Design Guide

VMware 2015-12-15

VMware NSX Design Guide
Mer nätverk på samma nätverk. Precis som för virtuella maskiner och lagring kan du programmatiskt skapa, ta snapshots, ta bort och återställa virtuella nätverk, ofta benämnt SDN (Software Defined Network). Virtuella nätverk är precis vad det låter som - ett nätverk i mjukvara ovan på det fysiska nätverket. Och du, det skalar i paritet med servervirtualisering. Det är bra.
Integrate public clouds

VMware 2018-01-01

Integrate public clouds
Scale Your Business with Increased Agility, Capacity and Resilience
Därför vinner du med VMware

VMware 2014-02-14

Därför vinner du med VMware
Hur långt har ert företag kommit i transformationen till en modern IT-organisation med molninfrastruktur?
ABC för Software Defined Banking

VMware 2017-12-12

ABC för Software Defined Banking
Vad är en e-bank? Det finns många definitioner, men en är en bank där kunderna kan göra allt de förväntar sig av en bank utan att någonsin behöva gå in på ett bankkontor. Det kräver modern IT. Det kräver att banken i mångt och mycket ÄR modern IT. Det i sin tur kräver minst fem grundförmågor av IT-systemen. Vad krävs av en traditionell bank att transformera sig till en modern e-bank? Det kan du läsa i detta whitepaper från VMware.
Snabbguide till Micro-segmentation

VMware 2016-01-18

Snabbguide till Micro-segmentation
Riktigt finkornig nätverkssegmentering är svårt att tillämpa i traditionella miljöer, men allt fler inser vikten av att kunna skydda grupper av fåtal resurser, ned till enskilda maskiner. SDDC och mikrosegmentering är vägen till maximal säkerhet inom datacentret, och bort från alla ägg i perimeterskyddet.

Har du synpunkter på sajten? Kontakta sajtansvarig: Dario Nazemson | Om cookies, personuppgifter & copyright
Magnus Ladulåsgatan 65, 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 | Copyright © 2018 International Data Group